Betalingsgateway

Betalingsgateway leje

- det bedste og sikreste valg til betalingsløsninger på internettet

  • Smart og nemt administrationssystem.
  • Virker med alle anerkendte kreditkort.
  • Anvender SSL kryptering, anerkendt af Nets.
  • Afregning hver 3. måned
  • Nem integration til alle gængse shopsystemer
  • Ingen bindingsperiode

Vores betalingsgateway leveres fra en af markeds bedste på sit felt. Gatewayen er nem at implementere og passer til mange af markeds mest gænse CMS software programmer.

Er du interesseret, så ring til Cube Marketing på tlf. 4017 1492 eller send en mail på lj@cube.dk

Øvrige informationer:

Modtag online betalinger
Med en Betalingsgateway er det muligt at modtage betalinger via nettet. Det kunne f.eks. være i forbindelse med en online webshop eller på sider, hvor der betales for en ydelse eller et produkt. Det er tilmed muligt at lave abonnementer, således at kunden, som betaler for en fast ydelse ikke skal tænke på at betale ydelsen med sit kreditkort fast hver måned.


Hvad kræver det
For at kunne komme igang med at modtage online betalinger, kræver det en indløsningsaftale med PBS. Indløsningaaftalen kan bestilles direkte på PBS's webside, eller igennem os ved at kontakte os pr. mail eller telefon. Indløsningsaftalen er unik i forhold til websiden. Skal man modtage betalinger fra flere forskellige websider, kræver det flere indløsningsaftaler med PBS. Efter aftalen er oprettet, skal Betalingsgatewayen intergreres på den webside, hvor betalingerne skal modtages. Vi har stor erfaring med online betalinger og assisterer derfor gerne i forbindelse med implemeneteringen af betalingsgatewayen.


Sikkerhed
Vores betalingsgateway er selvfølgelig certificeret ud fra de gældende regler og love, der gælder i forbindelse med at ekspedere kreditkort data på nettet. PCI Certificeringen er en årlig Certificering, som fortages af FortConsult, som ligeledes laver løbende gennemgang af betalingsgatewayen sammen med os igennem året, foruden den årlige PCI certificering. Vi er derfor sikre på, at vi altid håndterer kritiske data på den mest hensigtsmæssige og sikreste måde.