Søgeoptimeringsspecialist

Fasttrackseo er et online program der hjælper en webredaktør til at optimere indholdet på websitet. Søgemaskineoptimeret indhold giver bedre indeksering af websitet og derved flere besøgende på websitet med flere kunder til følge.
Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering bliver mere og mere vigtigt, for at skabe en bedre synlighed på Internettet.  Derfor er dette software en godt hjælpeværktøj til, at webredaktøren hurtigere og nemmere kan opdaterer websiderne, samtidig med at indholdet er søgemaskineoptimeret.

Prøv vores søgemaskineoptimering værktøj i 12 mdr. og tjek dine evner af som SEO-specialist.
Pris: 112 kr. pr. md. i minimum 12 mdr.

Vi anbefaler at man modtager undervisning i brugen af SEO specialisten. Undervisningen kan foregå ved kunden eller via telefonen. Afregnes på medgået tid.

Bemærk:
Undervisningen er kun i brugen af SEO-værktøjet. Ønsker man indsigt i hvordan man arbejder med søgemaskineoptimering, kan vi tilbyde et 1 dags workshop for søgemaskineoptimering. Læs mere om vores workshop i søgemaskineoptimering.
Tillæg: søgeordsanalyse til 6.000 kr.

Søgeordsanalyse kan bruges til at få et overblik over hvilket søgeord, det kan være relevant at blive funder på.
Tillæg: 1 dags workshop til 12.000 kr.

Opnå højere placering på søgemaskiner og få flere relevante besøgende med vores 1 dags workshop i søgemaskineoptimering. Cube Markering tilbyder workshops i søgemaskineoptimering. Formålet er at klæde de marketing-ansvarlige, samt redaktører og andre med dagligt ansvar for hjemmesiden, på til at lave søgemaskineoptimering. Alle workshops indeholder 6 måneders e-mail ”hot line” så ingen deltagere bliver ladt i stikken efter workshoppen.
Læs mere om vores workshop i søgemaskineoptimering.

Er du interesseret, så kontakt Lars Jensen på tlf. 4017 1492 eller via mail på lj@cube.dk