Ny tekstannonceformat fra Google Adwords!

Ny tekst annonceformat i Adwords

Google har introduceret en ny for for tekstannoncer under navnet "udvidede tekstannoncer"

Udvidede tekstannoncer er næste generation af tekstannoncer, der er designet til, at mobilen vil være den foretrukne enhed vi bruger når vi sørger på nettet, og det har afgørende betydning for vores digitale fodaftryk, når vi synlighed på internettet. 

Udvidede tekstannoncer giver dig i fremtiden mere kontrol over dine budskaber og giver internet brugerne flere oplysninger, før de klikker på dine annoncer. Udvidede tekstannoncer er tilgængelige på både Google Søgenetværket og Google Displaynetværket, og de understøttes af alle de AdWords-værktøjer, der i øjeblikket understøtter tekstannoncer. 

Få mest muligt ud af de nye udvidede tekstannoncer!

Den 26. oktober vil udvidede tekstannoncer være det eneste format Google understøtter i etableringen af nye annoncer. Nuværende standard tekstannoncer kan stadigvæk vises, men man bør benytte lejligheden til at få kigget demigennem, så du får mest muligt ud af dine markedsføringskroner.

  • Gentænk hele din annonces budskab. Lad dig ikke blive fristet med at rette den nuværende annonce til med en ekstra linje. Gentænk i stedet hele det budskab, som du vil præsentere, og overvej, hvordan du bruger alle dele af din nye annonce.
  • Udnyt tegnbegrænsningen maksimalt. Med de udvidede overskriftsfelter øges det klikbare område i dine annoncer, og du har mulighed for at fortælle mere til den person, der søger, før vedkommende beslutter sig for at klikke sig frem til dit website eller eshop.
  • Fokus på optimering af dine overskrifter. Der er størst sandsynlighed for, at folk læser overskriften på din annonce. Når din annonce vises på søgeresultatsiden, sættes overskriftsfelterne sammen med en bindestreg ("-"). 
  • Brug annonceudvidelser. Erfaringen viser, at hvis du inkluderer oplysninger under din annonce, f.eks. deeplinks til dit website/webshop eller din virksomhedsadresse, kan det øge annoncens effektivitet.

 Google Adwords udvidede tekstannoncer

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt gerne Lars Jensen på 4017 1492. Vi står også klar til at hjælpe dig i mål, men dine Google AdWords annoncer, så du også i fremtiden får besøgende til dit website/webshop.

0 Svar. Lukkede kommentar for denne artikel.