Søgemaskinen Google er igang med opdatering!

Google er gået igang med en større opdatering af deres søgemaskine algoritme.

Denne gang er det som sådan ikke en straf opdatering for at komme irelevant indhold til livs, men mere en opdatering i forbindelse med lokale søgninger/resultater.

Din Google+ firmaprofil vil i fremtiden få en væsentlig større betydning for, at man ikke mister gode placeringer lokalt. De fleste af Googles søgemaskineopdateringer peger hen i retningen af, at man skal gøre meget mere ud af sin Google+ firmaprofil og holde den løbende opdateret med nyheder, billeder m.v. Der udover er der forlydende om, at tilmelding til niche- og "lokale" portaler i fremtiden forbedre hjemmesidens "lokale" synlighed på Google.  

Ligesom man igennem længere tid har opforderet til at "Like" Facebook og LinkedIn sider, så er det ligeså vigtigt, at man begynder at opbygge sine "Følge" grupper på Google+ firmaprofilen.

Tjek også vores artikel omkring vores software der kan opdater din hjemmeside og de socialeplatforme i én arbejdsgang - incl. din Google+ profil

Information og kontakt!

Ønsker du hjælp til at oprette din Google+ firmaprofil eller at få den opdateret? - Så kontakt Lars Jensen på lj@cube.dk eller mobil 4017 1492

117 Svar. Lukkede kommentar for denne artikel.